Boeken tips

Ik ben gek op boeken!

Ieder boek dat ik lees brengt mij een stukje verder op weg in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het leert mij iets, bied me iets nieuws of laat me zien hoe ik anders naar de wereld kan kijken. Ik nodig je van harte uit op mijn persoonlijke favoriete boekenlijst.

In de hoop jou hiermee ook te mogen stimuleren en motiveren om je leven in eigen hand te nemen en jezelf een weg te lezen op je persoonlijke pad. 

Mijn interesse ligt vooral op het gebied van spirituele ontwikkeling.

Voor mij persoonlijk is dit een breed pad. Dat niet alleen bestaat uit de kracht van gedachte.

De kracht van Reiki en Chakra healing heeft mij geleerd dat energie een krachtige tool is. Die niet alleen met gedachte maar ook met intentie kan worden gestuurd. Versterkt door etherische olie, edelstenen en andere prachtige tools.

Mijn persoonlijke boekentips!

Nieuwste boeken

Reflextie en zelfhulp

Stop met pleasen

Hooggevoeligheid heeft niets te maken met jezelf wegcijferen en pleasegedrag vertonen om zelf niet in de spotlights te hoeven staan.

Dat pleasen ons is aangeleerd laat Andrea je duidelijk zien in haar boek. Stap voor stap leer je hoe je hier een balans in vind, waardoor je minder afgestemd zult zijn op een ander. En meer gaat leven vanuit je natuurlijke en PURE zelf.

Louise Hay overleed net voor haar 91ste verjaardag in augustus 2017.

Zij was haar tijd ver vooruit en een echte pionier op het gebied van OM-Denken

Louise genoot van het leven en overwon de negatieve ervaringen uit haar jeugd waarin seksueel misbruik een grote rol speelde. Ook overwon zij armoede en leerde door affirmatie een rijk en creatief leven te manifesteren.

In deze, New York Times besteller, legt Mark Manson wat mij betreft de link naar Wayne Dyer en Louise Hay.

Waarmee ik maar wil zeggen dat dit boek zeker niet mag ontbreken in het rijtje zelfhulpboeken voor een positieve mindset.

Het gaat er in dit boek niet zo zeer om dat je echt overal lak aan hebt. Maar Mark nodigt je juist uit om het anders te bekijken.

Wayne Dyer is naast schrijver ook coach en psychotherapeut.

Wayne schrijft dan ook vanuit zijn eigen ervaring over de invloed van gedachten op ons hedendaagse leven. Hij laat je soms op confronterende wijze nadenken over de rol die je zelf speelt om je leven als slachtoffer of winnaar te leven.

Vak literatuur

Wijsheid van stenen is HET naslagwerk voor iedere edelsteen healer.

Maar zeker ook een mooi boek voor edelsteen liefhebber en iedereen die wil werken met de bijzondere kracht van edelstenen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.