Machtige gedachten

Machtige gedachten

"Een schatkist vol kracht"

Niet voor niets is de ondertitel van dit boek “Een schatkist vol kracht”

Louise Hay schreef in haar leven heel wat zelfhulp boeken waarmee zij ook haar eigen leven een positieve wending wist te geven.

In 2019 verscheen deze nieuwe titel Machtige gedachten, een schatkist vol kracht onder haar naam.

Net als al het andere werk van Louise is ook dit weer een boek met krachtige teksten en bijzondere affirmaties.

Uitgegeven door Hay House dat zij voor haar dood oprichten om met gelijkgestemde de spirituele en energetische wereld groter te maken.

Louise Hay leeft nog steeds voort als de KONINGIN van positieve gedachten en ook met dit boekje slaat haar uitgeverij daarbij weer de spijker op de kop.

Wil je aan de slag om je gedachten op een positieve manier om te buigen en positiever in het leven komen te staan dan is het werken met de boeken en affirmaties van Louise Hay zeker de moeite waard.

 

Titel: Machtige gedachten

Ondertitel: Een schatkist vol kracht

Auteur: Louise Hay

Prijs: € 17,50

Uitgever: Uitgeverij AnkhHermes

ISBN: 9789020215915

Wat als......

Alleen mindset staat voor een rijk en gelukkig leven?

Door het vervangen van destructieve gedachten voor positieve en helpende gedachten bereiken we een stadium van geluk en rijkdom.

Het gaat er in het algemeen dus om dat we onszelf vooral belemmeren met negatieve en soms zelf destructieve gedachten die ons kwetsbaar, negatief en vaak ook klein houden.

Ons niet het leven lijken te geven dat we eigenlijk diep in ons hart verlangen.

Vanmorgen had ik nog zo’n heerlijk destructieve gedachten. Waarbij ik mezelf, natuurlijk ook nog eens terwijl ik voor de spiegel stond, veroordeelde over die dikke opgeblaze buik en mijn algehele staat van zijn.

Het is maandag en ik ben eigenlijk nog toe aan de relaxte stroom van het weekend waarvan ik dacht dat ik meer voor elkaar zou moeten krijgen dan uiteindelijk gelukt. Door het feestje bij de buren heb ik niet echt veel meer aan mijn huishouden kunnen doen, dus loop ik deze dag gelijk een beetje achter de feiten aan. Ook de drukte van de dag ervoor deed niet echt veel goed af aan het feit dat er van mijn plannen weinig terecht is gekomen en er ‘s avonds een doos met een heerlijk dampende en mega vette pizza voor de deur werd afgegeven.

Vandaag is blue monday en dus veroordeel ik mezelf zwaar om alles wat ik niet heb gedaan en wat ik oooooooh zo veel te veel heb gegeten. Met een buik zo opgeblazen als een balon vind ik niets dat goed zit en ook over mijn haar heb ik niets goed aan te merken.

Ik voel me niet fit, onzeker en zit vandaag daardoor niet lekker in mijn vel.

Let op!

 

Ik maak gebruik van een affiliate link. Dit betekend dat je direct wordt doorgestuurd naar een bestelpagina van Bol.com.

Het boek kost hierdoor niets extra’s. Ik ontvang echter een kleine vergoeding waardoor het mogelijk blijft mijn website te blijven onderhouden.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.