Over 4 you academie

Over ons

4 you academie

4you-academie.nl is onderdeel van 4 you healing.

Wanneer je even niet meer in je kracht staat en energetisch weer volledig in balans wilt komen.

In de academie vind je:

  • Online cursussen
  • Workshops
  • e-books

Dit aanbod is geschikt voor iedereen die meer wil weten over deze onderwerpen.  

Zowel in de academie en binnen de trajecten van 4 you healing probeer ik mijn brede kennis en ervaring te combineren. Ik doe dit op een nuchtere maar vooral praktische manier en vooral zonder bullshit. 

Met 4 you healing richt ik mij vooral op de 4 grote pijlers

  • Financieel
  • Gezondheid
  • Werk
  • Relaties
Ik kijk niet alleen naar de praktische maar zeker ook naar de energetische kant van ieder vlak dat jou leven kan beïnvloeden. 

 

Meer weten over de diverse trajecten van 4 you healing klik hier

Maar wie ben ik?

Sandra van Rooijen

Hi, 

Mijn naam is Sandra van Rooijen. 

Oprichter en eigenaar van 4 you healing, 4 you webshop & 4 you academie.

Energetisch werker en financieel administratief ervaren.

Dat wil zeggen dat ik inmiddels al enige jaren meedraai binnen financiële afdelingen. Hiervoor volgde ik uiteraard diverse opleidingen op financieel gebied en ronde dit geheel af met mijn MBA opleiding.

Ik deed kennis op en werd gemotiveerd, op het gebied van spiritualiteit, tijdens mijn loopbaan bij een spiritueel tijdschrift. Ook hier was administratie een onderdeel van mijn functie. Terwijl ik me daar ook heerlijk mocht onderdompelen in de wereld van webshop & beurs inkopen, online cursussen en praktijkdagen.

In mijn middelbare schooltijd zat het ondernemen al een beetje in mijn bloed. Ik koos dan ook voor een opleiding die aansloot bij het ondernemerschap om hiermee uiteindelijk een schoonheidssalon aan huis te starten. Met een grote passie voor etherische olie en werken met edelstenen heb ik dit dan ook een aantal jaren gedaan.

Een burn-out en echtscheiding maakte een einde aan dit avontuur. 

Voor mij natuurlijk de ultieme kans om te kijken hoe nu verder. Door al mijn kennis en passie in één concept te gieten ontstond uiteindelijk 4 you.

liefs 4 you healing